28.03
2018

Share to

Decor Inox confectioneaza balustrade din inox inedite

Elementele metalice sunt frumoase, remarcabile, stralucitoare si confera un stil aparte spatiilor carora le sunt destinate. Balustradele din inox si nu numai, reprezinta atat elemente de singuranta in structura unui spatiu, cat si minunate piese de decor.

Decor Inox creeaza pentru clientii sai confectii metalice inedite, prin intermediul unei echipe experimentate, a unor materiale si tehnologii de ultima generatie, reusind in acest fel sa ofere o ambianta de exceptie.

Executam la comanda balustrade de inox la preturi competitive!

Decor Inox poate sa realizeze la comanda o gama diversa de balustrade din inox de cea mai buna calitate,  precum si alte tipuri de elemente metalice (balcoane din inox, copertine si cupole, lucrari din inox la nivel industrial, scari interioare din inox, scari exterioare inox cu sticla, confectioanare garduri/porti din inox, etc.).

Decor Inox va pune la dispozitie un personal calificat si cu o vasta experienta in domeniul confectiilor metalice, o echipa care asteapta sa indeplineasca cu succes ideile voastre si care va ofera la sfarsitul proiectului un produs finit ce va intrece asteptarile voastre.

Pretul lucrarilor va fi fixat in functie de modelul dorit, de complexitatea lucrarii si de zona de montaj. Indiferent de complexitatea lucrarii tale, cu siguranta Decor Inox iti va face o oferta foarte avantajoasa.

Balustradele din inox dau stralucire casei!

Cu siguranta vor impresiona prin luminozitate si eleganta.

Eleganta inoxului imbinata cu experienta unei echipe profesioniste, cu materiale de cea mai buna calitate si cu o tehnologie de ultima generatie, desavarsesc satisfactia de a avea un spatiu maiestuos, care va starni admiratia tuturor.

Decor Inox masoara, confectioneaza, transporta si monteaza elementele metalice comandate de clientii sai in toate judetele din tara, dar si in unele tari europene.

Achizitionati cu mare incredere confectii metalice de la firma Decor Inox si cu siguranta spatiul vostru va fi unul frumos, grandios si inedit. Te asteptam cu o gama variate de elemente metalice si nu numai, precum si cu o multime de oferte avantajoase.

Leave your comment

Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.
Please enter comment.